Gerard van der Zijden - Musicus - Rotterdam

 

 

 

Uitvaartverzorging in Zwijndrecht, Rotterdam en Zundert/Wernhout en omgeving.

Ben Jansma Uitvaartverzorging staat garant voor een persoonlijke en waardige verzorging van begrafenis of crematie in de Drechtsteden (Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht), de Alblasserwaard en Rotterdam en omgeving Zundert/Wernhout.
ongeacht de kerkelijke en culturele achtergronden, wij hebben respect voor iedere levens- en geloofsovertuiging.
Betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit, meelevend en betrokkenheid zijn bij ons niet alleen maar woorden, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staan wij voor u klaar om u te steunen als uw dierbare is overleden.

 

Ben Jansma

Ik ben geboren in Friesland, maar opgegroeid in Zwijndrecht. Mijn vader was een bekende verschijning in Zwijndrecht, hij werkte bij het Ziekenfonds en heel Zwijndrecht kende hem toen wel, zeker van gezicht.
Ook ik ben overigens geen onbekende in Zwijndrecht. In 1979 was ik de oprichter van de Dierenambulance Zwijndrecht en de daarbij behorende Stichting Dierenhulpdienst Zwijndrecht.
Medio 2003 ben ik gestart met Ben Jansma Uitvaartverzorging en in april 2008 heb ik de uitvaartonderneming kunnen uitbreiden met een kantoor aan de Walraven van Hallstraat 1 te Zwijndrecht. Vanaf 2019 zijn we gevestigd op de Pruylenborg 151. In de regio Rotterdam was ik tot 2013 freelance uitvaartleider,  daar heb ik ongeveer 1500 uitvaarten mogen begeleiden.

 

Gerard van der Zijden

Ik ben geboren in Haarlem en later verhuisd naar Rotterdam. Ik genoot mijn opleiding als musicus ( organist en koordirigent) en maakte kennis met de uitvaartwereld als drager. Op deze manier heb ik kennis opgedaan bij diverse soorten uitvaarten.
Later werd ik uitvaart assistent , waardoor ik meer betrokken raakte bij de organisatie en uitvoering van een uitvaart.
Sinds april 2018 ben ik uitvaartleider bij Ben Jansma uitvaartverzorging en begeleid ik samen met Ben Jansma uitvaarten in de regio Zuid- Holland. Ik hoop door mijn werk als musicus mensen te troosten en rust te geven. Ik ben er van overtuigd dat door het wegnemen van de zorg rondom een uitvaart, er troost en rust gegeven kan worden aan u als nabestaande.

 

Wij de zorg, U een verzorgde uitvaart!

www.benjansmauitvaartverzorging.nl